Despre Mine

Consider ca fiecare dintre noi merita sa arate cat mai bine, si ca frumusetea noastra interioara trebuie sa fie completata de cea exerioara.

Ochii sunt fereastra sufletului, si, cu toate stim ca putem sa exprimam atatea cu o singura privire.

Indiferent daca vorbim de extensii de gene fir cu fir sau de laminare gene, sunt o persoana atenta la detalii, meticuloasa si de asemenea o fire calda astfel incat dupa tratament, tu o sa pleci frumoasa si relaxata.

Bineinteles, ca trebuie sa iti spun putin despre experienta mea.

5 ani de experienta si multiple cursuri de calificare printre care:

  • Diploma Stilist de Gene – NEICHA Octombrie 2015
  • Diploma Stilist de Gene Hollywood 3D-6D – NEICHA Februarie 2016
  • Certificat Lash Sculpt – TABYA Mai 2020
  • Certificat Lases Training Course – YUMI Lashes Iunie 2018

Astept sa ne auzim pe Telefon sau WhatsApp pentru o programare!

Consultanta Personalizata

Si pentru tine si pentru mine este important ca tu sa arati cat mai bine. Datorita cursurilor de perfectionare am cunostinte extinse despre ce tip de serviciu este mai bun pentru tine, in functie de mai multi factor:

  • Fizionomie
  • Culoarea parului
  • Culoarea ochilor
  • Stilul tau de viata
  • Nevoile tale individuale

In momentul in care ne vom vedea, putem sa vorbim despre ceea ce vrei tu, si eu, bazat pe ce imi spui, o sa pot sa iti fac o recomandare personalizata ca tu sa arati perfect, si sa ai un look fresh, natural, fara a depune efort.

 

Asta pentru ca stim cu toate momentul in care ne trezim cu minim 20 de minute inaintea lui pentru a ne aranja, a ne da cu putin rimel si a pune putin ruj. Nu-i asa ca toate am facut asta cel putin o data?

Dar momentele in care am doimit putin mai mult, si ne trezim grabite sa iesim din casa, si petrecem  timp aranjandu-ne? E un sentiment foarte neplacut, cand nu te simti pregatita sa iesi decat daca ai pus putin machiaj, putin ruj, un fond de ten.

Ei bine, indiferent daca optezi pentru laminare gene sau extensii de gene o sa uiti de aceast problema. Frumusetea acestor tratamente, consta in faptul ca o data ce l-ai facut, o sa arati extraordinar. De ce?

Pentru ca genele false si laminarea genelor inseamna ca daca vrei poti sa renunti la rimel, ruj, fond de de ten… Asta pentru ca ochii tai o sa fie extrem de conturati si expresivi.  Si cand ochii tai spun atat de multe, chiar mai e nevoie de machiaj? Ei bine, nu!

 

 

 

Deschide Chat
1
Hai sa vorbim
Buna, cu te pot ajuta?